ClickCease :

Rådgivning och försäljning

Vi erbjuder både rådgivning och försäljning när det kommer till barnvagnar. Nedan kan du läsa mer om våra tjänster relaterade till dessa.


Hjälp med att hitta rätt barnvagn

Vi och våra produktexperter hjälper dig att hitta den barnvagn som passar bäst för dig och ditt barn. Det kan bland annat handla om den barnvagn som passar din livsstil bäst, eller om en sådan för dig med mer än ett småbarn. Det enda du behöver göra är att kontakta oss så ser vi till att du får den hjälp du behöver.


Personlig rådgivning

Vi kan ge dig personlig rådgivning inför ditt barnvagnsköp och köp av andra babyprodukter. För att få rådgivning kan du antingen ringa oss, boka en tid för rådgivning genom att använda dig av något av våra kontaktformulär, eller besöka någon av våra fysiska butiker i Stockholm.


Försäljning av barnvagnar

Oss kan du också vända dig till för köp av barnvagnar. Dels kan du köpa din barnvagn från vår webbutik, dels från någon av våra fysiska butiker. För dig som inte bor i Stockholmsområdet är vår webbutik förstås det bästa alternativet. Då kan du bland annat dra nytta av snabba leveranser, fri frakt för köp över 499 kr, samt 30 dagars öppet köp.


Barnvagnstillbehör

Du kan även köpa flera olika typer av barnvagnstillbehör från oss. I vårt breda sortiment hittar du tillbehör som regnskydd, sittdynor, bilstolsadaptrar, åkpåsar, handvärmare, bygelskydd, skötväskor, terränghjul, transportväskor, barnvagnskrokar, lås och mycket mer!