ClickCease :

Bonti

Välkommen till oss på Bonti! Vi är företaget för dig som behöver hjälp med att hitta rätt barnvagn och andra typer av barnprodukter. I vårt utbud ingår det ett stort antal barnrelaterade produkter av olika slag, och du kan välja mellan att köpa dessa från vår webbutik eller från någon av våra tre fysiska butiker i Stockholmsområdet.

Kontakta oss för hjälp och rådgivning

Du som behöver hjälp och rådgivning när det kommer till våra barnvagnar och andra produkter behöver bara kontakta oss på Bonti. Antingen kan du ringa oss, eller så kan du använda något av våra kontaktformulär för att komma i kontakt med våra produktexperter. Du som bor i Stockholmsområdet, eller som är här på besök, kan självklart också komma förbi någon av våra fysiska butiker. Oavsett vilket kommer vi att hjälpa dig att hitta rätt produkt för dig!


Vi är själva småbarnsföräldrar

Vi som står bakom Bonti är själva småbarnsföräldrar. Det innebär att vi har full koll på vad som är viktigt för dig som förälder när du ska välja barnvagn till ditt barn. Detsamma gäller de övriga babyprodukter som vi erbjuder. Det är bland annat därför som vi alltid kan förse dig med bästa möjliga rådgivning.

Oavsett vilka typer av produkter det handlar om kan du också alltid lita på att det endast ingår kvalitetsprodukter i vårt utbud. Just kvaliteten är något vi aldrig tummar på det minsta! 

Få kostnadsfri rådgivning

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify