ClickCease :

Har du svårt att hitta rätt barnvagn?

Då har du kommit helt rätt! Vi hjälper dig nämligen att hitta den bästa barnvagnen för dig, din partner och er småtting! Vi har ett stort utbud med flera olika typer av barnvagnar.

Vilken som är den bästa barnvagnen är dock något som varierar från fall till fall. Det beror på hur just dina förutsättningar ser ut. Väntar ni till exempel tvillingar? Eller har ni redan en småtting som snart kommer att få ett syskon? Då kan den bästa barnvagnen för er vara en så kallad syskonvagn, en vagn anpassad för två barn.

Är du en person som gillar att resa? Vill du på ett smidigt sätt kunna ta med dig ditt barn på dina resor? Då kan en så kallad resevagn i stället vara det bästa alternativet. Dessa vagnar är nämligen mindre och lättare och passar därför utmärkt att ha med sig när man är ute och reser.

För dig som gillar att cykla kan en cykelvagn vara den bästa barnvagnen. Det är en vagn som du enkelt kan fästa på din cykel.

Du som har för vana att ägna dig åt jogging gör i stället klokt i att satsa på en joggingvagn. Joggingvagnar är trehjuliga vagnar som är lätta och smidiga att ta med sig när man är ute och springer.

Personlig rådgivning

Vi förser dig med personlig rådgivning om du så önskar, detta oavsett om du ska köpa en barnvagn eller någon av våra övriga produkter. Antingen kan du ringa oss för att få rådgivning på direkten, eller så kan du genom att använda något av våra kontaktformulär boka tid för det.

Det går också att få rådgivning genom att besöka någon av våra tre fysiska butiker i Stockholm. En av dessa finner du i NK, en vid Odenplan, och en i Täby Centrum.


Mer än 30 års erfarenhet

Vi är ett företag med mer än 30 års erfarenhet av att erbjuda olika typer av barnprodukter, inklusive barnvagnar. Det betyder att vi har en kunskap när det kommer till detta som få andra aktörer kan mäta sig med. Det är precis därför som vi kan ge dig bästa möjliga hjälp när det kommer till att hitta en passande barnvagn för dig, din partner och ert eller era barn. Allt du behöver göra är att kontakta oss så kommer vi se till att du får precis den hjälp och den service som du är ute efter. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Få kostnadsfri rådgivning

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify